augusti 2017

ti on to fre
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

« Skärvor | Main | Tröjor och passform (och mer om Laine) »

2017.01.18

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Jag har suckat över en enda kofta i tidningen men 299 + porto när jag bara vill ha EN beskrivning känns inte som ett rationellt alternativ eller valuta för pengarna. Håller tummarna för att den släpps som fristående beskrivning så småningom.

När jag köper sticktidningar är det beskrivningarna och möjligen faktaartiklar som handlar om sticktekniker som lockar, inte det redaktionella och definitivt inte livsstilsdrömmar. Och så vill jag ha bilder där man ser plaggen och detaljerna på dom och det gör man sällan när plaggen är fotograferade i dimma eller skymning eller när bilderna är lite underexponerade. Vet inte hur det är med just den hr tidningen men det verkar annars vara en populär trend.

Just nu köper jag rätt mycket "riktiga" stickböcker igen, det känns som ett vettigt sätt att använda pengarna. Och så gilla rjag Designer Knitting och Rowan.magasinet!

Ooo så intressant. Jag köper ofta tidningar/böcker för att stödja men har tröttnat på den här okritiska kärleken inom vissa "klickar". Det tycks som om allt okritiskt ska plockas upp om det kmr från rätt person. Både inom landet och i en lite bredare utomlandisk sfär. Förstår givetvis att det behövs för att det ska kunna gå runt och öht finnas blabla men nä,tror det är dags för lite fler perspektiv och mer kritik.
Jag är också övertygad om att du skulle kunna göra den där tidningen. Do it =D;)

Låter som om du skulle kunna göra en sticktidning i min smak! (Kanske är därför jag gillar din blogg😉)

Tack för beskrivningen, då vet jag att den antagligen inte passar mig, och att jag inte behöver köpa den.

Intressant inlägg! Jag har fortfarande inte köpt ett nummer, men såg några tröjor från den och gillade det jag såg, så jag tänker nog beställa ett nummer och se vad jag tycker om det.

Resten låter ju som en tidning som försöker hänga med i tiden. Jag tänker då på mindfulness som är den stora grejen just nu, och som poppar upp lite varstans. Och att stickning är ju också en innegrej just nu...

Mest trist låter de magra modellerna. Alltså, jag föredrar modeller med lite kurvor, så att man faktiskt ser hur kläderna dom visar faktiskt ser ut!

Vad gillade du tröjorna i tidningen??

Hej,
Bra inlägg, jag håller verkligen med dig! Har otroligt svårt att läsa sånt där fluff och mindfulnessgrejen ger mig inte ett smack heller. Jag håller också med dig kring sånt jag skulle vilja läsa mer om. Om det bara är vackra bilder och mönster så finns det ytterst få skäl att betala så mycket för en tidning, då kan man ju följa dessa designers på Instagram och hämta mönstren på Ravelry.

Det ska bli intressant att se vad jag tycker när jag packat upp mitt exemplar. Beställde den häromdagen och nu när jag kom till mitt svenska hem låg den och väntade. Jag gissar att min läsning kommer att vara påverkad av vad jag nyss läste här. Men jag ska ändå ge den en chans.

Det här var ord och inga visor!

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Liisa säger:

  • Välkommen till min stickblogg!
  • Welcome to my blog about knitting. Unfortunately not in English. Do leave me a comment or send an Email anyway, if you want.
  • Att sticka är gratis och garn är billigare än kbt!
  • Lämna en kommentar eller skicka e-post till:
    liisamy snabela hotmail punkt com

Jag brinner för

Jag bränner pengar på

Mina utbrända bloggar