augusti 2017

ti on to fre
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

« Nytt år! | Main | Nya utmaningar »

2007.01.04

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Jag instämmer med alla: denna beskrivning är utskriven samt sparad i datorn för framtida behov. Nu är jag inne på mitt livs 4:e häl och jag måste plocka fram din beskrivning igen. Omöjligt att komma ihåg och omöjligt att fatta andra beskrivningar!!
TACK! Du borde få Nobelpris i pedagogik.
Anna-Panna

Din fina beskrivning har räddat mig många gånger då jag har minne som en guldfisk och varje gång måste fundera ut hur man gör en häl! Tack! Hoppas det är ok att jag länkar till din sida i min blogg nattning.se, om inte så säg gärna till! tack igen!

Tack för beskrivningen!!
Har själv stickat massor med sockar men glömmer ALLTID bort hur hälen ska fixas. Mycket bra förklarat. Har tryckt ut "receptet" för framtida behov - om jag hittar lappen :)

tack för hjälpen, har ett jättedumt mönster som inte förklarar nånting, typ hur maskorna ska fördelas efter uppplockning. nu tror jag jag fattar :)

Tusen tack för din superfina stickbeskrivning. En jättehjälp när jag skulle lära mamma att sticka sockor igen :)


Har kunnat sticka häl, men till min fasa upptäckte jag att jag hade glömt hur jag gör när jag satt där med min raggsocka! Men nu är det bara att "kör på" igen - Är ju sååå roligt att sticka sockor!Tusen tack för denna fina enkla häl!!

Äntligen! Efter att i mer än ett år ha våndats över en socka som aldrig blev klar tog jag nu i veckan tag i det hela igen. Tyvärr hade hjärnan totalt trollat bort kunskapen om hur man stickar hälen men med hjälp av din blogg lyckades jag få ihop det hela. Tack!

Tack så mycket! det gick bra att följa instruktionerna:-)

Stort tack för din beskrivning av hur man stickar en häl. Det hjälpte mig - helt plötsligt förstår jag.
Clary

Hej hej och jag kan inte tacka dig nog för din helt fantastiska beskrivning av hur man stickar raggisar. Jag har lyckats ta mig förbi hälen som varit ett omöjligt projekt förut :)

Tusen tack än en gång!

1000-tack för den extremt pedagogiska förklaringen! Problemet är nu bara det hur jag ska ta mig vidare. Mönstret som jag tidigare använde går inte att förstå efter dina förklaringar och bilder. Min fråga är alltså hur jag stickar tån? Jag har stickat med 48 maskor i resårstickning.
/Anna

Tusen tack. Din beskrivning har varit en jättehjälp när jag stickat min första socka =).

Supertack!

Jag har precis stickat min första häl, på min första socka någonsin! Din beskrivning var precis vad jag behövde.

Det blev inga hål, som det blir i mammas stickade sockar, jag fick visa det där med bakre maskhålet.

Puh! Lite klurigare men lyckades till slut.

Hej hej! Du verkar vara en hejare på att sticka, så kanske kan du hjälpa mig med mitt lilla problem, hur stickar man två maskor vridna räta tillsammans? Jag tycker jag har försökt, men jag får inte till det något bra. Jag hoppas att du kan hjälpa mig, maila gärna svaret. / Angelica

Bra beskrivning! Jag har dock fastnat på "Plocka upp kantmaskorna". Skulle du kunna förklara utförligare tack! Hur gör man rent praktiskt för att plocka upp? Ska man bara föra stickan igenom dessa maskor eller är det något mer man ska göra?

Hej Ohhh gu´vad jag har kämpat!!! Den enklaste hälbeskrivnigen hittade jag hos dej. Tack! Snart har jag stickat min första socka. Hur ska jag orka sticka en till!!

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Liisa säger:

  • Välkommen till min stickblogg!
  • Welcome to my blog about knitting. Unfortunately not in English. Do leave me a comment or send an Email anyway, if you want.
  • Att sticka är gratis och garn är billigare än kbt!
  • Lämna en kommentar eller skicka e-post till:
    liisamy snabela hotmail punkt com

Jag brinner för

Jag bränner pengar på

Mina utbrända bloggar